Verblijf & Activiteiten in het WKZ

Ons doel: kinderen zoveel mogelijk kind te laten zijn. 

In het ziekenhuis liggen is geen pretje. Al helemaal niet als je jong bent. Onderzoeken zijn vaak vervelend en veel kinderen voelen zich eenzaam, angstig en onzeker. Wij doen er alles aan om de kinderen af en toe even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Zo hebben we een open speelkamer en een kindertheater waar we de hele week activiteiten organiseren. En dat dient niet alleen maar ter afleiding. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat plezier, bewegen en ontspanning bijna net zo belangrijk is voor een goed herstel als medicijnen. We werken hard aan nieuwe ideeën om een kindvriendelijke omgeving te realiseren. Onze activiteiten dragen bij aan het herstel, de sociale ontwikkeling en het zelfvertrouwen van de kinderen. We zetten ons in om onze kinderen zoveel mogelijk kind te laten zijn. 

Onze projecten

Enkele van onze projecten op het gebied van Verblijf & Activiteiten in het WKZ:

Help mee

Om alle activiteiten te organiseren en te zorgen voor een kindvriendelijk verblijf is veel geld nodig. Hier is vanuit de zorgbudgetten helaas geen geld voor. Samen kunnen we het verschil maken. Help mee op een manier die bij jou past.

Blijf op de hoogte van voorzieningen voor een kindvriendelijk en comfortabel verblijf - schrijf nu in voor onze nieuwsbrief!

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef