FC Utrecht brengt opnieuw steun aan de jonge strijders in het WKZ tijdens jaarlijkse ‘WKZ-week’

FC Utrecht brengt opnieuw steun aan de jonge strijders in het WKZ tijdens jaarlijkse ‘WKZ-week’

Al jarenlang koesteren FC Utrecht en Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis een speciale band, en ook dit jaar belooft het een onvergetelijke week te worden voor de jonge patiënten in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). De langverwachte ‘WKZ-week’ staat voor de deur, waarbij de spelers, trainers en staf van FC Utrecht zich inzetten om een glimlach te toveren op de gezichten van de kinderen die vechten tegen ziekte.

 

Op dinsdag 30 januari zal een afvaardiging van FC Utrecht het WKZ bezoeken. Tijdens dit bezoek nemen de spelers ruim de tijd om de kinderen te ontmoeten, foto’s te maken, high-fives uit te delen en zelfs een potje voetbal te spelen. Het is een unieke gelegenheid voor de jonge fans om hun voetbalidolen te laten zien hoe goed ze kunnen dribbelen en scoren.

Wedstrijdbezoek als ware VIP’s

De kers op de taart vindt plaats op zondag 4 februari, wanneer FC Utrecht het opneemt tegen FC Volendam. Voor kinderen en hun ouders/verzorgers zijn er speciale plekken gereserveerd om de wedstrijd bij te wonen. Als ware VIPs krijgen ze een ritje in de spelersbus naar stadion de Galgenwaard en genieten ze van de beste plaatsen in een stijlvolle skybox. Een unieke ervaring waarbij de kinderen hun helden van dichtbij kunnen aanmoedigen.

Spelersshirt ontworpen door de kinderen in het WKZ

Wat deze editie extra bijzonder maakt, is dat de spelers van FC Utrecht speciale shirts dragen die zijn ontworpen door kinderen in het WKZ. Hiermee tonen de spelers hun steun aan de dappere strijders in het ziekenhuis en laten ze zien hoezeer ze betrokken zijn bij het welzijn van de kinderen.

De ‘WKZ-week’ belooft opnieuw een fantastische en onvergetelijke week te worden. We kijken ernaar uit!