Over ons

Wij zijn Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis. Het goede doel voor iedereen die wil bijdragen aan het (kinder)ziekenhuis. Met de steun van donateurs, bedrijven, fondsen en stichtingen zorgen we voor de beste zorg, behandeling en een kindvriendelijke en comfortabele omgeving. We maken het mogelijk rechtstreeks bij te dragen aan projecten en innovatief onderzoek, dat aansluit bij jouw wensen. We brengen je in direct contact met zorgverleners en onderzoekers en houden je op de hoogte van de impact van je donatie. Zo weet je zeker dat je donatie terechtkomt bij dat ene project óf dat innovatieve onderzoek. Want we geloven dat als je precies weet waarom je geeft, aan wie je geeft en wat het écht voor de ander betekent, je gift vele malen waardevoller wordt. Zeker als het bijdraagt aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen.

Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) en heeft geen winstoogmerk.

Onze ambassadeurs

"Ik heb tijdens mijn zwangerschappen tweemaal in het WKZ gelegen en heb gezien wat er allemaal mis kon gaan. Gelukkig is het bij mij goed gegaan. Toen ik benaderd werd als ambassadeur twijfelde ik geen moment. Ik ben blij dat ik het WKZ (nog wat meer) in een zonnig daglicht kan zetten" Kim Kötter (presentatrice en voormalig miss Nederland)

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van medische vooruitgang en voorzieningen voor een kindvriendelijk en comfortabel verblijf.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef