Over ons

Wij zijn Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis. Het goede doel voor iedereen die wil bijdragen aan het (kinder)ziekenhuis. Met de steun van donateurs, bedrijven, fondsen en stichtingen zorgen wij voor de beste zorg, behandeling en een kindvriendelijke en comfortabele omgeving. Wij maken het mogelijk rechtstreeks bij te dragen aan projecten en innovatief onderzoek, dat aansluit bij uw wensen. Wij brengen u in direct contact met zorgverleners en onderzoekers en houden u op hoogte van de impact van uw donatie. Zo weet u zeker dat uw donatie terecht komt bij dat ene project óf dat innovatieve onderzoek. Want wij geloven dat als u precies weet waarom u geeft, aan wie u geeft en wat het écht voor de ander betekent, uw gift vele malen waardevoller wordt. Zeker als het bijdraagt aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen.

Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), en heeft geen winstoogmerk.

Onze ambassadeurs

"Ieder kind moet kind kunnen zijn, in welke omstandigheid dan ook. Daarom is het werk van Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis zo onwijs belangrijk en zet ik mij graag in als hun ambassadeur" Saskia Weerstand (programmamaker en vlogger)
"Ik heb tijdens mijn zwangerschappen tweemaal in het WKZ gelegen en heb gezien wat er allemaal mis kon gaan. Gelukkig is het bij mij goed gegaan. Toen ik benaderd werd als ambassadeur twijfelde ik geen moment. Ik ben blij dat ik het WKZ (nog wat meer) in een zonnig daglicht kan zetten" Kim Kötter (presentatrice en voormalig miss Nederland)

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte.