Hästens Store Utrecht laat intensivisten uitrusten op spiksplinternieuw bed

Hästens Store Utrecht laat intensivisten uitrusten op spiksplinternieuw bed

Nachtdiensten draaien, dat is pittig werk. Daar weten intensivisten (specialisten op de intensive care) in het UMC Utrecht alles van. En áls je tijdens je nachtdienst dan even kunt rusten, dan doe je dat het liefst op een goed en zacht bed. En juist dat bed was aan vervanging toe op de IC. Hästens Store Utrecht schoot te hulp.

 

Marjon Smit is intensivist en werd ‘wakker geschud’ door een opmerking van een nieuwe collega die zei: ‘Ik ben heel wat gewend qua slapen, maar dit kan echt niet meer’. Marjon: “We hebben meteen actie ondernomen en contact gezocht met Hästens. Hun reactie was onbetaalbaar!”

Snel geregeld

Het team van de Hästens Store Utrecht begrijpt als geen ander hoe belangrijk slapen is. Monique Barrée is winkelmanager en belde naar Hessel Lubbers, de eigenaar van hun bedrijf slaapXpert, waar hun bedrijf onder valt. Monique: “De knoop was snel doorgehakt, want ik kreeg direct als antwoord: ‘Regel een degelijke Hästens, deze mensen hebben juist nú, tijdens deze zware coronaperiode, een heel comfortabel bed nodig!’ Zo gezegd, zo gedaan. Wij wensen het hele team veel slaapplezier in hun mooie Hästens bed!

Dankbaar

Marjon Smit: “Wij zijn heel blij met dit fantastische geschenk. We hebben het bed direct in gebruik genomen en mijn collega heeft vannacht al lekker kunnen slapen, ook al was het maar eventjes. Bedankt Hästens Store Utrecht!”