Word partner

Word partner

Werkt u met ons samen aan een gezonde en economisch sterke samenleving?

Het UMC Utrecht is een internationaal toonaangevend universitair medisch centrum. Om een innovatief ziekenhuis met de beste zorg voor patiënten te zijn én te blijven, zoekt Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis partners die het ziekenhuis een warm hart toedragen. Als bedrijfspartner kunt u zich verbinden aan een specifiek thema of project of een speciale campagne. Wetenschappelijk onderzoek en zorgprojecten vragen vaak om een lange adem. Het liefst werken we daarom meerdere jaren met u samen aan gezamenlijke doelstellingen en waarden.

Waarom een bedrijfspartnerschap?

 • Het biedt u de mogelijkheid om maatschappelijk betrokken te zijn (imago, marketingdoeleinden, medewerkersbetrokkenheid)
 • Zo kunt u bijdragen aan een gezonde samenleving en regio voor uw klanten en uw werknemers en hun familieleden
 • Door samenwerking levert u een bijdrage aan innovatief onderzoek en extra voorzieningen in UMC Utrecht en Wilhelmina Kinderziekenhuis (specifiek en gericht)
 • Door inzet van uw expertise, netwerk, communicatiemiddelen en betrokken medewerkers kunt u ons helpen. Wij bieden u een communicatietoolkit, een netwerk in een toonaangevend universitair medisch centrum en de mogelijkheid voor uw medewerkers om een bezoek te brengen aan het project in ons ziekenhuis.
 • Partnerschap leidt tot mogelijke innovaties in de zorg

Product- of dienstsponsor

Als goed doel in het ziekenhuis houden wij onze kosten graag zo laag mogelijk. Zo kunnen we zoveel mogelijk geld besteden aan ons doel: de beste behandeling en zorg voor patiënten. Kunt u ons helpen aan bijvoorbeeld gratis drukwerk, promotiemateriaal of een evenementenlocatie? Daarmee helpt u ons enorm! We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

We zijn trots op onze partners

 • FC Utrecht organiseert acties om geld in te zamelen voor projecten in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ook zoeken voetballers elk jaar kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis op en mogen patiëntjes een wedstrijd bijwonen tijdens de WKZ-week.
 • Mercis doneert regelmatig nijntje items aan de kinderen in het WKZ, waaronder prachtige boekjes van Dick Bruna.
 • JustDutch heeft speciaal voor het WKZ exclusieve handgemaakte nijntjes ontworpen die verkocht worden door onze stichting.
 • KNMvD steunt al enige jaren het dierenproject in het WKZ. Met het steunen van dit project slaat de KNMvD de brug tussen de gezondheidszorg voor mens en dier.
 • Booking.com doneert een aanzienlijk percentage van de boekingen die via de Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis link zijn binnengekomen.
 • Dankzij de inzameling van oude IT apparatuur van onze partners draagt ITdonations jaarlijks bij aan onze activiteiten in het (kinder)ziekenhuis.
 • RD ICT & Events steunt ons door het leveren van AV- faciliteiten tijdens evenementen en bijzondere dagen. Zo heeft RD ICT & Events het WKZ-gebouw fantastisch in het paars verlicht voor Wereld Prematuren Dag en hebben ze met hun diensten bij gedragen aan de succesvolle popcornactie van Chahid Charrak voor de ouderlounge.
 • IT4Kids steunt jaarlijks het WKZ Sportief programma om kinderen met een chronische ziekte of aandoening aan het sporten te krijgen of te houden.

Wilt u samen met ons de mogelijkheden  voor een partnerschap bekijken?

Linda Molenaar

Linda Molenaar

Relatiemanager +31 6 5017 7679 l.m.molenaar-4@umcutrecht.nl