Steun met uw fonds of stichting

Steun met uw fonds of stichting

Een verschil maken in de gezondheidszorg?

Met de steun van bevriende fondsen en stichtingen hebben wij baanbrekend fundamenteel en patiëntgericht onderzoek in het UMC Utrecht en Wilhelmina Kinderziekenhuis mogelijk gemaakt. Ook heeft de steun van fondsen en stichtingen bijgedragen aan impactvolle projecten, vernieuwde behandelingen en een prettig verblijf voor onze patiënten, families en patiëntjes. Zo hebben we een uniek gastenverblijf geopend in het UMC Utrecht en zorgen we met het dakterras dat kinderen in het WKZ kunnen sporten en bewegen als ze in het ziekenhuis liggen.

Wilt u als fonds of stichting impact maken in de gezondheidszorg? Wij kijken graag met u welk onderzoek of project past bij de doelstellingen van uw fonds of stichting.

Wat kan ik als fonds of stichting verwachten?

  • Vast contactpersoon

    Als u ons als fonds of stichting wilt steunen, zijn wij u bijzonder dankbaar. Graag begeleiden we u daarbij. Onze relatiemanager wordt uw vaste aanspreekpunt. U kunt deze contactpersoon altijd bellen of mailen. De relatiemanager is ook aanwezig bij uw persoonlijke terugkoppelingsgesprekken.

  • Persoonlijk projectvoorstel

    Overweegt u als fonds om een onderzoek/project in het UMC Utrecht of Wilhelmina Kinderziekenhuis te steunen? Dan gaan wij graag met u in gesprek. Samen stellen we een persoonlijk projectvoorstel op, dat aansluit bij de doelstellingen van uw fonds of stichting. In dit voorstel staat beschreven welke projecten u kunt steunen en welk verschil u met uw bijdrage kunt maken. Heeft u liever geen persoonlijk contact, of wilt u geen bekendheid geven aan uw gift? Dan kunt u dat uiteraard altijd aangeven.

  • Persoonlijke terugkoppeling

    Wij houden u graag op de hoogte over de voortgang van uw onderzoek of project. U bepaalt zelf hoe u deze update wilt ontvangen. Dit kan in een schriftelijke verslag of in een persoonlijk gesprek met de betreffende arts of onderzoeker.

Fondsen en stichtingen verbonden aan UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis:

Wilt u weten hoe uw echt verschil kunt maken met uw fonds? Bel of mail.

Mathilda Cremer

Mathilda Cremer

Relatiemanager +31 6 3111 8664 m.b.cremer@umcutrecht.nl