Onze bestedingen

 

Wat hebben we in 2018 bereikt

Wij zijn trots op de projecten die we dankzij u mogen steunen in het UMC Utrecht en in het Wilhelmina Kinderziekenhuis! In 2018 hebben we dankzij de giften van onze donateurs 16 nieuwe onderzoeksprojecten kunnen opstarten. Zo is er een meerjarig onderzoek gestart naar CVID bij kinderen en wordt er onderzoek gedaan op de afdeling neonatologie om premature baby’s een betere toekomst te geven. In de volwassenenzorg is er onder andere een onderzoek gestart naar ALS en naar hersenkanker. Er zijn 6 meerjarige projecten afgerond.

In totaal steunen we momenteel  49 projecten in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Deels onderzoeksprojecten gericht op kinderen en deels projecten om het verblijf in het ziekenhuis zo kindvriendelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld met virtual reality, de renovatie van speelkamers en het in stand houden van het kindertheater en vermaak aan bed.

In het UMC Utrecht steunen we momenteel 37 meerjarige projecten. Voor het overgrote deel zijn dit onderzoeksprojecten, waaronder onderzoek naar darmkanker, hartfalen, ovariumcarcinoom en mogelijkheden om te opereren zonder snijden. Daarnaast steunen we projecten voor volwassenen in het UMC Utrecht, zoals het gastenverblijf.

Realisatie Gastenverblijf UMC Utrecht

Speelkamer Wilhelmina Kinderziekenhuis

Sinterklaas in het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Beleidsplan en financiële verantwoording

Jaarverslag 2017

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief
en blijf op de hoogte.