Schenken met een persoonlijk doel

Een Fonds op Naam is een persoonlijke manier van substantieel geven. U kunt een Fonds op Naam tijdens uw leven oprichten, maar ook in uw testament laten opnemen. Met dit fonds kunt u een zelf gekozen, specifiek doel steunen. Bijvoorbeeld wetenschappelijk onderzoek naar een bepaalde ziekte, ter nagedachtenis aan uzelf of een dierbare.

U profiteert met een Fonds op Naam van onze kennis en ervaring en u hoeft zich geen zorgen te maken over de organisatorische en administratieve verplichtingen. U kunt zelf de naam van het fonds bepalen. U kunt denken aan uw eigen naam, de naam van een dierbare of van een bepaald onderzoek. Wij zoeken graag samen met u naar een project dat u aanspreekt en dat aansluit bij uw wensen. De minimale inleg voor een Fonds op Naam bedraagt 50.000 euro.

Actieve Fondsen op Naam:

 • MING fonds

  Het MING fonds financiert onder de vlag van Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis genetisch wetenschappelijk onderzoek naar refractaire (moeilijk behandelbare) epilepsie. Het Fonds op Naam is speciaal opgericht om een bijdrage te leveren aan onderzoek naar epilepsie. “Onze beide kinderen hebben epilepsie, middels deze schenking dragen we graag bij aan het zoeken naar een oplossing” aldus de oprichters van het MING fonds. Alle giften aan dit fonds worden volledig voor dit onderzoek ingezet.

  Lees meer over het MING Fonds.

  Wilt u het MING fonds steunen? Doe een gift.

 • Granulosafonds Philine van Esch

  Het Granulosafonds Philine van Esch financiert onder de vlag van Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis onderzoek naar gerichte therapie voor granulosaceltumoren. In samenwerking met UMC Utrecht Cancer Center bundelt Granulosafonds Philine van Esch de krachten in het ontrafelen van kenmerkende eigenschappen van granulosaceltumoren om zo nieuwe behandelingen te ontwikkelen. Alle giften aan dit fonds worden volledig voor dit onderzoek ingezet.

  Bekijk de laatste nieuwsbrieven.

  Wilt u het Granulosafonds Philine van Esch steunen? Doe een gift.

Wilt u een van de Fondsen op Naam steunen?

Wilt u meer weten over een Fonds op Naam?

Mathilda Cremer

Mathilda Cremer

Relatiemanager +31 6 3111 8664 m.b.cremer@umcutrecht.nl