Verblijf & Activiteiten in het UMC Utrecht

Verblijf & Activiteiten in het UMC Utrecht

Net dat beetje extra voor onze patiënten

Niemand ligt vrijwillig in het ziekenhuis. Binnen het UMC Utrecht zijn onze patiënten verzekerd van de allerbeste zorg en behandeling. Daarnaast willen wij hen een zo comfortabel mogelijk verblijf bieden en organiseren we diverse activiteiten ter afleiding en ontspanning. Samen kunnen we zorgen voor net dat beetje extra voor onze patiënten.

Naast ons gastenverblijf, muziek aan bed en hand-en voetmassages, doen wij nog veel meer voor onze patiënten. Zo brengt onze pendelservice patiënten van de parkeergarage naar de ingang van ons ziekenhuis en weer terug. En trakteren wij op feestdagen op iets lekkers. Een kleine troost die wij onze patiënten graag bieden als zij op dit soort dagen in ons ziekenhuis moeten zijn. Dankzij de Wait-app hebben patiënten en bezoekers toegang tot digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken. En maken we in bijzondere gevallen de laatste wens van patiënten mogelijk. Daarnaast zetten wij ons in om binnen- en buitenruimtes aantrekkelijk in te richten, aansluitend bij de wensen en behoeften van onze patiënten.

Onze projecten

Enkele van onze projecten op het gebied van Verblijf & Activiteiten in het UMC Utrecht:

Help mee

Om onze patiënten net dat beetje meer te kunnen bieden in een comfortabele omgeving, is veel geld nodig. Want deze kosten vallen niet in een zorgbudget. U kunt ons daarbij helpen!

Andere manieren om te helpen