Kom in actie

Kom in actie

Wil je in actie komen voor het UMC Utrecht of Wilhelmina Kinderziekenhuis? Dat kan op verschillende manieren. Je kunt je eigen actiepagina maken op onze actie website: ActievoorUMCUtrecht-WKZ.nl. Hier kun je jouw activiteit omschrijven en promoten onder al je vrienden en bekenden. Ben je niet in de gelegenheid om een eigen actie te starten? Doe dan mee met een bestaande actie of doneer direct.

Zelf een actie starten?

Van jong tot oud, van grote tot kleine initiatieven: iedereen kan in actie komen voor Vrienden UMC Utrecht en Wilhelmina Kinderziekenhuis. Kies voor een manier die het beste bij je past en maak je actie tot een succes! We helpen je graag op weg.

Om ervoor te zorgen dat de samenwerking naar ieders tevredenheid verloopt en dat voor alle partijen precies duidelijk is volgens welke uitgangspunten Vrienden UMC Utrecht & WKZ werkt, hebben we een aantal spelregels opgesteld.

Doe mee met een bestaande actie

Doe mee aan een bestaand evenement, zoals de Utrechtse Singelloop, de USP Marathon of de Nijmeegse Vierdaagse, en laat je sponsoren. Zo hoef je zelf weinig te organiseren. En als het evenement dichtbij huis is, krijg je vaak ook makkelijker alle aandacht en donaties.

Bekijk evenementen

Hulp bij promotie

Via de speciale actiesites van Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis kun je je eigen actie promoten en kan iedereen direct online doneren. Meld je actie van tevoren bij ons aan, dan kunnen we meedenken over de promotie en je eventueel voorzien van vlaggen, folders, ballonnen en andere benodigdheden.

Wil je tips en advies over jouw actie?

Suzan Hosmar

Suzan Hosmar

Coördinator acties en evenementen +31 6 5017 7784 s.m.hosmar@umcutrecht.nl