Kom in actie

Wilt u in actie komen voor het UMC Utrecht of Wilhelmina Kinderziekenhuis? Dat kan op verschillende manieren. U kunt uw eigen actiepagina maken op onze actiewebsite: ActievoorUMCUtrecht-WKZ.nl. Hier kunt u uw activiteit omschrijven en promoten onder al uw vrienden en bekenden. Bent u niet in de gelegenheid om een eigen actie te starten? Doe dan mee met een bestaande actie of doneer direct.

Zelf een actie starten?

Van jong tot oud, van grote tot kleine initiatieven: iedereen kan in actie komen voor Vrienden UMC Utrecht en Wilhelmina Kinderziekenhuis. Kies voor een manier die het beste bij u past en maak uw actie tot een succes! Wij helpen u graag op weg.

Om ervoor te zorgen dat de samenwerking naar ieders tevredenheid verloopt en dat voor alle partijen precies duidelijk is volgens welke uitgangspunten Vrienden UMC Utrecht & WKZ werkt, hebben wij een aantal spelregels opgesteld.

Doe mee met een bestaande actie

Doe mee aan een bestaand evenement, zoals de Utrechtse Singelloop, de USP Marathon of de Nijmeegse Vierdaagse en laat u sponsoren. Zo hoeft u zelf weinig te organiseren. En als het evenement dichtbij huis is, krijgt u vaak ook makkelijker alle aandacht en donaties.

Bekijk evenementen

Hulp bij promotie

Via de speciale actiesites van Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis kunt u uw eigen actie promoten en kan iedereen direct online doneren. Meld uw actie van te voren bij ons aan, dan kunnen wij meedenken over de promotie van de actie en u eventueel voorzien van vlaggen, folders, ballonnen en andere zaken die u nodig heeft.

Wilt u tips en advies over uw actie?

Suzan Hosmar

Suzan Hosmar

Coördinator acties en evenementen +31 6 5017 7784 s.m.hosmar@umcutrecht.nl