NeoZorg app wordt werkelijkheid dankzij actie Pampers

NeoZorg app wordt werkelijkheid dankzij actie Pampers

Eind 2023 riepen we op tot aandacht voor prematurenzorg, met als doel onze allerkleinste helden en hun ouders zo goed mogelijk te ondersteunen bij hun eerste stappen in deze wereld. Samen met Pampers lanceerden we een campagne om het welzijn van deze baby’s én hun ouders te verbeteren.

 

Voor iedere maandbox Pampers Premium Protection of Harmonie die werd verkocht, doneerde Pampers een financiële bijdrage. Het resultaat? Een prachtig bedrag van maar liefst €17.500,- dat we met trots bekendmaken!

We zijn ontzettend dankbaar voor de massale deelname aan deze actie. Onze dank gaat uit naar Pampers voor hun genereuze donatie, en naar Olympisch atlete Nadine Broersen en Kim Kötter voor hun toegewijde inzet gedurende deze campagne.

NeoZorg app

Met dit fantastische bedrag kunnen we nu de NeoZorg app realiseren op de afdeling neonatologie in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). De NeoZorg app draagt bij aan onze visie van gezinsgerichte zorg, waarbij we streven naar een laagdrempelig contact tussen ouders en zorgverleners.

De NeoZorg app zal ouders voorzien van betrouwbare en praktische informatie, en belangrijker nog, het zal hen in staat stellen om 24/7 in contact te blijven met hun baby. Via de app kunnen ouders berichten ontvangen, foto’s en video’s bekijken, waardoor ze elke stap in de zorg en ontwikkeling van hun kindje kunnen volgen.

We kijken uit naar de lancering van de NeoZorg app en zijn dankbaar voor de steun die we hebben ontvangen om dit te realiseren.