Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

Tot deze week bestonden er nog twee losse websites voor Vrienden UMC Utrecht en Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis. Omdat wij ons samen sterk maken voor alle patiënten zijn beide takken vanaf nu samengevoegd tot één mooie, overzichtelijke website: www.vriendenumcutrecht-wkz.nl.

Onze website is een van onze visitekaartjes en is een belangrijk middel om met onze donateurs te communiceren. Om iedereen zo goed mogelijk te informeren en van dienst te zijn, ging onlangs de nieuwe website de lucht in.

Van twee naar één

Stichting Vrienden UMC Utrecht werft voor twee onderdelen, verdeeld over de twee gebouwen van het UMC Utrecht; volwassenen in het UMC Utrecht en kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Tot voor kort was deze onderverdeling ook terug te zien in een afzonderlijke naam, logo en website. Omdat wij als stichting onze bezoekers graag over ál onze activiteiten willen infomeren hebben we dit vanaf heden samengevoegd op één platform. De twee onderdelen gaan samen verder onder één naam; Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis, met één website en een nieuwe look & feel die aansluit bij het UMC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Betere gebruiksvriendelijkheid

Wij zetten ons in voor de beste zorg en behandeling, in een kindvriendelijke en comfortabele omgeving. Om dat mogelijk te maken zijn onderzoek en giften hard nodig. Op onze nieuwe website vindt u  mooi weergegeven verhalen en activiteiten en is duidelijk en beter vindbaar voor welke geefdoelen u zich samen met ons kunt inzetten. Ook is het nu makkelijker om eenmalig of structureel iedere maand of ieder jaar te doneren.

Het concept en de realisatie van vriendenumcutrecht-wkz.nl is opgezet in samenwerking met het Utrechtse webbureau Stuurlui.

Nieuwe website voor Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis