Hart voor Auto's Showtime voor het WKZ

Hart voor Auto's Showtime voor het WKZ

Racelegendes, een Jetcar en de allersnelste straatauto’s: ze komen allemaal in actie op het TT-circuit in Assen tijdens Hart voor Auto’s Showtime op 26 maart. Met een speciaal WKZ-ticket heeft u toegang tot het gehele evenement én de WKZ-paddock, waar onder andere Maurice van StreetGasm, Chahid (Dutch Performante) en vele andere influencers en BN’ers aanwezig zijn!

Kindvriendelijke binnentuin Wilhelmina Kinderziekenhuis

De opbrengst van alle WKZ-tickets gaat naar de nieuwe kindvriendelijke én rolstoelvriendelijke binnentuin voor de kinderen in het WKZ. De huidige tuin is voor een groot deel betegeld, voorzien van gras en niet rolstoelvriendelijk. In de tuin staan een aantal grote kunstwerken en een klein, oud speelhuisje. De tuin nodigt de kinderen niet uit om te spelen, sporten en bewegen. Onze wens: een kindvriendelijke én rolstoelvriendelijke binnentuin, waarin alle kinderen uitgedaagd worden om te bewegen. Lees meer.

Zien we u bij de WKZ-paddock?

WKZ-tickets

U kunt de binnentuin steunen door een entreeticket + donatie WKZ te kopen in de ticketshop. Hiermee krijgt u ook exclusief toegang tot de WKZ paddock waar Dutchperformante de gehele dag aanwezig zal zijn en met nog vele extra’s.

Zien we u bij de WKZ-paddock? Reserveer hier uw ticket(s).