Impact realiseren met een grote gift

Impact realiseren met een grote gift

Wilt u een specifiek onderzoek of project steunen in het UMC Utrecht of Wilhelmina Kinderziekenhuis?

Vanaf een bedrag van 10.000 euro per jaar kunt u een gerichte bestemming geven aan uw gift. Omdat onze stichting de ANBI status heeft, is uw gift aftrekbaar van uw belastbaar inkomen. Wij kijken graag samen met u naar een project dat u aanspreekt en dat aansluit bij uw wensen. Zo kunt u impact realiseren op een manier die bij u past.

Mogelijkheden voor substantiële steun:

Wat kan ik verwachten als grote gever?

  • Vast contactpersoon

    Als u een substantiele bijdrage wilt doen, zijn wij u bijzonder dankbaar. Graag begeleiden we u daarbij persoonlijk. Onze relatiemanager wordt uw vaste aanspreekpunt. U kunt deze contactpersoon altijd bellen of mailen. Ook is de relatiemanager aanwezig bij uw persoonlijke terugkoppelingsgesprekken.

  • Persoonlijk projectvoorstel

    Overweegt u Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis te steunen met een grote gift? Dan gaan wij graag met u in gesprek, om samen een persoonlijk projectvoorstel op te stellen dat aansluit bij uw wensen. In dit voorstel staat beschreven welke projecten u kunt steunen en welk verschil u met uw gift kunt maken. Heeft u liever geen persoonlijk contact of wilt u geen bekendheid aan uw gift geven? Dan kunt u dat uiteraard altijd aangeven.

  • Persoonlijke terugkoppeling

    Wij vinden het belangrijk u ieder jaar op de hoogte te houden over de voortgang van uw project. U bepaalt zelf hoe u deze update wilt ontvangen. Dit kan in een schriftelijk verslag of in een persoonlijk gesprek met de betreffende arts of onderzoeker.

Overweegt u ons te steunen met een grote gift?

Tessa van de Kar

Tessa van de Kar

Relatiemanager +31 6 5017 7701 T.R.M.vandeKar@umcutrecht.nl