Ambassadeur Kim Kötter voor eventjes hoofdredacteur VROUW Magazine

Presentatrice en ondernemer Kim Kötter is ambassadeur van het WKZ én was afgelopen week voor eventjes hoofdredacteur bij VROUW Magazine. Het magazine, bijgesloten bij de zaterdageditie van De Telegraaf, staat vol prachtige reportages.

 

Kim vertelt: “Wat ben ik er trots op dat ik een week aan het roer van VROUW Magazine mag staan. Ik groeide op met De Telegraaf en dat VROUW hoofdredacteur Marieke het stokje een week aan mij gaf, voelt best bijzonder. Ik heb meegedacht over de onderwerpen en wil u graag een inkijkje geven in wat me raakt en bezighoudt.”

Reportage afdeling neonatologie

In het magazine stapt Kim in de rol van journalist voor een interview met niemand minder dan haar eigen man; Jaap Reesema. Maar Kim zou Kim niet zijn, als ze het niet zou hebben over haar ambassadeurschap voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ze lag daar zelf toen haar zoontje Muck te vroeg geboren was en weet hoe intens het verdriet kan zijn als je je zorgen maakt over je pasgeboren kindje. Voor het magazine liep journalist Hester Zitvast, zelf 29 weken zwanger, een dagje mee op de afdeling neonatologie van het WKZ. Daar sprak ze met ouders, verpleegkundigen en verwonderde zij zich over die héél kleine kindjes in de couveuses. Hester: “We mogen onze handen dichtknijpen met zo’n berg aan kennis en expertise én liefde, want dat hebben de mensen die in dit ziekenhuis werken allemaal voor hun vak.”

Benieuwd geworden? Bekijk hier het voorproefje!

Voorwoord Kim Kötter in VROUW magazine

Een dag op de afdeling neonatologie in het WKZ, Reportage journalist Hester Zitvast