Blije gezichtjes in het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Blije gezichtjes in het Wilhelmina Kinderziekenhuis

Er is massaal gereageerd op onze oproep een donatie te doen voor de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis tijdens de coronacrisis. Er zijn diverse acties opgestart en we hebben veel donaties ontvangen. Een heel groot dankjewel voor iedereen die daar een bijdrage aan geleverd heeft!

 

Dankzij jullie steun hebben we ontzettend veel knutselspullen en spelletjes kunnen aanschaffen. Hebben alle kinderen op K(w)oningsdag een mooi knutselpakket gekregen om hun tijdelijke ‘woning’ te versieren. En werden de kinderen van de afdeling jeugdpsychiatrie verrast met gave steps en skelters.

Ziek zijn is niet leuk, maar in tijden van het coronavirus nog zwaarder. Voor alle kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ), de kinderen van de afdeling jeugdpsychiatrie en alle chronisch zieke kinderen die ons ziekenhuis regelmatig moeten bezoeken, is het een flinke uitdaging in deze bijzondere tijd.

Mede namens de kinderen in het WKZ en hun ouders: ontzettend bedankt voor jullie steun!

Wil je ook iets doen voor de kinderen in het WKZ in tijden van de coronacrisis? Start dan een actie of doe een donatie. Alvast heel erg bedankt!