Vertrek directeur Claudia Vonk

Vertrek directeur Claudia Vonk

Wij willen u informeren over het vertrek van onze directeur Claudia Vonk. Per 1 december wordt zij directeur van de Stichting JDRF Nederland. Claudia heeft de afgelopen acht jaar aan de start gestaan van de Stichting Vrienden UMC Utrecht en prachtige resultaten bereikt. 

Wij zijn haar hier heel dankbaar voor en gaan op zoek naar een opvolger. Zodra deze is gevonden, hoort u meer hierover. Tot die tijd kunt u met alle vragen terecht bij de collega’s van het team fondsenwerving Marco Houterman & Sanne de Beus (managers fondsenwerving).

“De afgelopen acht jaar heb ik aan de opbouw van de Stichting Vrienden gewerkt samen met geweldige collega’s. De Stichting Vrienden UMC Utrecht heeft haar bestaansrecht bewezen en is onmisbaar voor patiënten en medewerkers in het UMC Utrecht en WKZ. Onlangs is de organisatie verder geprofessionaliseerd met de vorming van een groter bestuur. Prachtige stappen voorwaarts. Ik kan met een gerust hart een nieuwe stap in mijn loopbaan zetten. Ik wil u persoonlijk hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking. Dankzij de steun van vele donateurs zijn er in het UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis veel projecten voor de patiënten gerealiseerd, die anders niet mogelijk zouden zijn geweest.”

Claudia Vonk