Doe mee aan Kasteelloop de Haar en steun ons AYA-kletspakketten project

Doe mee aan Kasteelloop de Haar en steun ons AYA-kletspakketten project

Wij zijn enorm trots en dankbaar dat wij dit jaar uitgekozen zijn als het goede doel van Kasteelloop de Haar. Dit sportevenement heeft voor iedereen een geschikte uitdaging en vindt plaats op zaterdag 22 en zondag 23 juni 2024.  

 

Via het inschrijfformulier kunnen deelnemers een donatie doen aan ons “AYA-kletspakketten” project! AYA staat voor Adolescents & Young Adults (18-39 jaar) met kanker. In de AYA-poli van het UMC Utrecht wordt er specifieke zorg aangeboden voor deze jongvolwassenen. Uit gesprekken met patiënten kwam naar voren dat ze het moeilijk vinden om hun kinderen het vervelende nieuws te vertellen. Om ze hierbij een handje te helpen ontwikkelden wij de AYA-kletspakketten. Deze kletspakketten bestaan uit een informatieboekje, een spelletje en een knuffeltje. Dit geeft de jonge ouders een handvat in het moeilijke gesprek met hun kinderen.  

Wil jij deze gezinnen ook graag helpen en heb je zin in een sportieve uitdaging deze zomer? Doe dan mee aan Kasteelloop de Haar en doe een donatie via het inschrijfformulier. Dankzij jullie donaties kunnen wij per jaar ongeveer 200 gezinnen helpen met een AYA-kletspakket! 

Schrijf je nu in en doneer