Gispen verrast Vrienden met mooie cheque

Gispen verrast Vrienden met mooie cheque

Circulair inkopen is de groene manier van inkopen van het UMC Utrecht. Hierbij worden oude producten gebruikt om weer nieuwe van te maken. Dit kan heel goed bij kantoormeubilair. Na een intensief aanbestedingstraject is hiervoor afgelopen vrijdag op feestelijke wijze een contract getekend met leverancier Gispen.

En Gispen, projectinrichter voor kantoren, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen, had nog meer in petto! Inkopers van het UMC Utrecht, Michiel Plancken en Joep van Breukelen, werden verrast en kregen van Gispen een mooie cheque voor de Stichting Vrienden UMC Utrecht.

Circulair inkopen

De inkoopafdeling van het UMC Utrecht speelt een belangrijke rol bij het in de praktijk brengen en stimuleren van de circulaire economie. Zij zorgen ervoor dat producten en diensten die het ziekenhuis afneemt herbruikbaar zijn en maken daarover afspraken met leveranciers. Zo draagt ook het UMC Utrecht bij aan het tegengaan van verspilling van grondstoffen.

De Stichting Vrienden UMC Utrecht is Gispen en de collega’s Joep en Michiel hiervoor dankbaar. We heten Gispen hiermee van harte welkom als bedrijfsvriend.