Jorien Huisman nieuwe directeur Stichting Vrienden van UMC Utrecht

Jorien Huisman nieuwe directeur Stichting Vrienden van UMC Utrecht

Met trots verwelkomen wij Jorien Huisman als de nieuwe directeur van Stichting Vrienden van UMC Utrecht. Vanaf 1 juni 2024 neemt zij de leiding over van Pascale Broks, die na vijf jaar bij ons te hebben gewerkt, in maart is overgestapt naar de Focused Ultrasound Foundation.

 

Jorien brengt een schat aan ervaring mee vanuit haar vorige rol als Hoofd Particuliere Schenkingen bij het Rijksmuseum. Haar expertise in fondsenwerving is een waardevolle aanwinst voor onze stichting. We kijken ernaar uit om samen met haar onze ambitieuze groeidoelstellingen te realiseren.

Richard Kraan, voorzitter van het bestuur van Stichting Vrienden van UMC Utrecht, is enthousiast over haar aanstelling: “We zijn verheugd met de kennis en inzichten die Jorien bij ons inbrengt. Haar komst is een belangrijke stap vooruit in onze missie om de stichting te laten groeien.” 

Joost Ravoo, directeur Marketing & Communicatie UMC Utrecht:, voegt hieraan toe: “Door het werk van de Stichting Vrienden vanaf nu weer dichter tegen de eigen directie Marketing & Communicatie te organiseren, verwachten we meer synergie en slagkracht in de samenwerking met UMC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Ik zie er naar uit om Jorien op te nemen in het MT van onze directie.”  

"Het is een eer om onderdeel te mogen zijn van zo'n inspirerende organisatie en bij te dragen aan de ontwikkeling van de gezondheidszorg in Utrecht. Samen met het team en onze donateurs hoop ik een wezenlijk verschil te kunnen maken voor patiënten en hun naasten." Jorien Huisman

Met de aanstelling van Jorien Huisman kijken wij vol vertrouwen naar de toekomst en de verdere ontwikkeling van onze activiteiten ter ondersteuning van UMC Utrecht en het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Welkom, Jorien!