Nieuwe driewielers voor WKZ als dank voor goede zorg

Nieuwe driewielers voor WKZ als dank voor goede zorg

Het krijgen van een kindje is veelal een leuke gebeurtenis, maar daar kan een hele spannende zwangerschap aan vooraf gaan. Zo ook bij de tweeling Laurien en Elise, die op eerste paasdag, 1 april jl., gezond ter wereld kwamen. Hun opa Theo heeft alles van dichtbij meegemaakt. 

“Er is bijzonder goede zorg geleverd door de teams die zowel direct als indirect betrokken waren bij de geboorte en nazorg. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor” vertelt opa Theo.

Om zijn dankbaarheid te onderschrijven heeft hij, in overleg met Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis, twee driewielers gekocht om te gebruiken door 4-12 jarigen op het sportdakterras van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. “Zowel de ouders als de tweeling maken het bijzonder goed en mogen als alles goed gaat binnen een paar weken naar huis. Hartelijk dank aan iedereen die daaraan heeft bijgedragen!” aldus opa Theo. De driewielers zijn in ontvangst genomen door Angeline Boekraad van de afdeling pedagogische zorg en is de opa van Laurien en Elise ontzettend dankbaar voor zijn mooie gift. Inmiddels worden de fietsjes al veel gebruikt op het dakterras om lekker door het zonnetje te fietsen. Bedankt, opa Theo!