Aanstaande zaterdag open dag met bijzondere nijntje knuffels

Aanstaande zaterdag open dag met bijzondere nijntje knuffels

Tijdens de open dag van aanstaande zaterdag 7 oktober zijn wij aanwezig met wel heel bijzondere nijntje knuffels. 

Aanstaande zaterdag 7 oktober is de open dag van het UMC Utrecht en Wilhelmina Kinderziekenhuis. Tijdens deze dag is er van alles te doen. Zo kun je zelf met een robot leren opereren, levende cellen printen en een ketting van je eigen DNA maken. Verder kun je allerlei proefjes en testjes doen en ontdekken hoe je dokter kunt worden.

Vrienden kraam tijdens open dag

Ook de Vrienden UMC Utrecht en WKZ is op deze dag aanwezig. Zowel in het UMC Utrecht als in het WKZ zullen we te vinden zijn met een eigen kraampje. Daar kunnen we al je vragen beantwoorden over wat de stichting Vrienden nu eigenlijk doet. Ook verkopen we heel bijzondere nijntje knuffels om geld op te halen voor de patiënten van het UMC Utrecht en het WKZ. Voor €12,50 kun je een dokter of zuster nijntje kopen tijdens de open dag. Ook verkopen we mooie wenskaarten voor patiënten in het UMC Utrecht en WKZ.

We zijn van 10:00 tot 16:00 uur in het UMC Utrecht te vinden bij de piano bij de hoofdingang. In het WKZ zullen we te vinden zijn in de centrale hal. Daarnaast lopen we met een aantal karren rond door het UMC Utrecht en WKZ.

Tot zaterdag!