ONVZ steunt nog een jaar het Kindertheater

ONVZ steunt nog een jaar het Kindertheater

Goed nieuws voor het WKZ Kindertheater De Hoge Hoed: ONVZ Zorgverzekeraar steunt ook komend jaar het Kindertheater! Inmiddels is de zorgverzekeraar al vijf jaar een trouwe en zeer gewaardeerde bedrijfspartner van Vrienden van WKZ.

Met het geld worden al een aantal jaar allerlei leuke activiteiten en theatervoorstellingen georganiseerd. Iedere woensdagmiddag kunnen patiëntjes en hun ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes een workshop of voorstelling bijwonen vanaf de tribune. Het is een welkome afleiding: even weg van de afdeling, weg van vervelende prikken en onderzoeken. Kinderen die niet naar het theater kunnen komen hoeven ook niets te missen: zij kunnen alles vanuit hun bed zien op WIKI-TV. Ook worden er dagelijks leuke activiteiten aan bed georganiseerd. Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen van al het moois dat dankzij de bijdrage van ONVZ al is gerealiseerd.

Het kindertheater draait op vrijwilligers, en is volledig afhankelijk van financiële bijdragen zoals de gift van ONVZ. Met hun bijdrage voor komend jaar is een heel jaar aan woensdagmiddagvermaak veilig gesteld!

Over ONVZ Zorgverzekeraar

ONVZ is een non-profit zorgverzekeraar met meer dan 460.000 verzekerden. ONVZ biedt een totaalpakket aan zorgverzekeringen. ONVZ wil haar klanten zo goed mogelijk begeleiden in de zorg. Kwaliteit, keuzevrijheid en persoonlijke dienstverlening zijn daarbij belangrijke drijfveren. Kijk voor meer informatie op https://www.onvz.nl/.

Ook bijdragen?

Wil je ook graag bijdragen aan activiteiten voor de kinderen in het WKZ? Ga dan snel naar https://www.vriendenwkz.nl/steun-vrienden-wkz/ om te kijken hoe jij kunt helpen, of start een eigen actie op https://www.actievoorwkz.nl/.