Opbrengst zuster nijntje in jubileum jaar naar de Mobiele Huiskamer

Opbrengst zuster nijntje in jubileum jaar naar de Mobiele Huiskamer

Dit jaar vieren we 385 jaar wetenschap in Utrecht. Tijdens dit bijzondere lustrumjaar gaat de opbrengst van ons zuster nijntje naar een mobiele huiskamer, waar kinderen in het WKZ en patiënten van het UMC Utrecht in een huiselijke sfeer afscheid kunnen nemen of juist iets kunnen vieren.

Sommige patiënten kunnen of willen niet meer verplaatsen. Met de mobiele huiskamer kunnen wij hun ziekenhuiskamer een meer huiselijke en gemoedelijkere sfeer geven, om afscheid te nemen of juist iets te vieren.

Helpt u ook?

De kosten voor extra voorzieningen als deze vallen niet onder het zorgbudget en worden daarom mogelijk gemaakt door giften en donateurs. Dit jaar vieren we 385 wetenschap in Utrecht. Aan dit bijzondere jubileum hebben wij een inzamelingsactie voor de mobiele huiskamer verbonden. Wilt u het project steunen? Dat kan!

Unieke nijntjes

De gehaakte nijntjes worden speciaal voor Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis gemaakt door kansarme vrouwen in Vietnam. De opbrengst komt ten goede aan projecten voor kinderen in het WKZ. De opbrengst van het zuster nijntje gaat dit jaar specifiek naar de mobiele huiskamer.