Ouders van overleden Isa overhandigen cheque aan WKZ medewerker

Ouders van overleden Isa overhandigen cheque aan WKZ medewerker

De ouders van de overleden Isa hebben op maandag 18 september een prachtige cheque overhandigd aan de WKZ medewerkers die hen door een moeilijke tijd hebben geholpen. Met deze bijzondere actie willen zij hun dank laten zien en hopen ze andere ouders ook de fijne contactmomenten met hun kind te kunnen bieden.

Maandag 18 september hebben de ouders van de overleden Isa een hele mooie cheque overhandigd aan dr. Peter Woerdeman, dr. Atty van Dijk, dr. Irma Morsing en verpleegkundige Erika Koppe. In plaats van bloemstukken hebben zij bij het afscheid gekozen voor een bijdrage voor een gift aan het WKZ. Dat maakt deze kleine actie voor Isa heel bijzonder.

Isa Elise is op 16-11-2016 geboren met achondroplasie (dwerggroei). Zij zat net in de medische molen van het WKZ toen ze op dinsdag 30 mei onverwachts is overleden op de afdeling Pelikaan.

Haar ouders kijken met een dubbel gevoel terug op de afgelopen periode. “We zijn intens verdrietig, maar we kijken wel ook met veel bewondering, warmte en een goed gevoel terug op de verzorging en begeleiding tijdens haar verblijf op de afdeling Pelikaan. Het personeel op deze afdeling maakt letterlijk het verschil. Niets was hen te veel en we hebben voor ons gevoel op een prettige en waardige manier afscheid kunnen nemen van onze dochter. We zijn het personeel heel erg dankbaar”.

In de ogen van Isa’s ouders staat verpleegkundige Erika, samen met haar collega’s, symbool voor alles waar het in de zorg om gaat. Liefde, respect, vertrouwen en goede begeleiding. Met het aanbieden van deze cheque, namens Isa, voor de “zuurstof blender”, hopen ze andere ouders ook de fijne contactmomenten te kunnen bieden met hun kind.