Pampers komt opnieuw in actie voor prematurenzorg

Pampers komt opnieuw in actie voor prematurenzorg

Elk jaar wordt 1 op de 10 baby’s wereldwijd te vroeg geboren. Deze kwetsbare groep kinderen heeft extra verzorging en ondersteuning nodig. Pampers zet zich al jaren in voor premature baby’s en hun familie, maar wil ook op andere manieren een bijdrage leveren. Ook dit jaar komen ze daarom in actie voor Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) en Care4Neo!

 

Aandacht voor de beste prematurenzorg

De hele maand november vragen wij samen met Pampers en Care4Neo aandacht voor premature baby’s en hun ouders, met in het bijzonder Wereld Prematuren dag op 17 november.

Samen in actie voor NeoZorg app

Naast het creëren van bewustwording wil Pampers ook in actie komen door een schenking te doen aan haar partners. Voor elke Pampers Premium Protection of Harmonie maandbox die verkocht wordt tussen 02/10/2023 en 31/12/2023, zal 21 cent worden bijgedragen aan Care4Neo en Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis, met een totale bijdrage van min. €25.000. Op deze manier wil Pampers extra aandacht vragen voor prematurenzorg en biedt Pampers iedereen de mogelijkheid om hun steentje bij te dragen.

Met deze actie draagt Pampers bij aan de aanschaf van de NeoZorg app. Deze speciale tool biedt ouders betrouwbare en praktische informatie en voorziet hen van mentale steun. Zelfs als ouders even niet fysiek aanwezig zijn in het ziekenhuis, kunnen ze in contact blijven met hun baby. Verpleegkundigen kunnen via de NeoZorg app 24/7 berichten, foto’s en video’s delen, zodat ouders altijd op de hoogte zijn van de toestand van hun baby.

Ook jij kunt helpen!

Steun de kleine vechtertjes en hun familie.

Help mee: 1 maandbox Pampers = 1 schenking