Spectaculaire cheque-onthulling actie Pannenkoekenhuizen in het Kindertheater

Spectaculaire cheque-onthulling actie Pannenkoekenhuizen in het Kindertheater

Pannenkoekenhuizen De Langenberg, Bergzicht, De Bijenmarkt en De Waterspiegel kwamen afgelopen zomermaanden in actie voor het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). In de maanden juni tot en met augustus serveerden zij een ‘goede doelen pannenkoek’. De opbrengst van deze actie en vrijwillige donaties zorgen samen voor afleiding en ontspanning in het WKZ. Afgelopen woensdag is het totaalbedrag op spectaculaire wijze tevoorschijn getoverd in het Kindertheater.

Goochelshow in het Kindertheater

Iedere woensdagmiddag worden er activiteiten georganiseerd voor de kinderen in het WKZ. Deze activiteiten dragen bij aan afleiding en ontspanning. Afgelopen woensdag stond er een goochelshow op het programma, welke tevens georganiseerd en mede mogelijk gemaakt is door de Pannenkoekenhuizen. De show werd afgesloten met het tevoorschijn toveren van een cheque met het geweldige bedrag van € 5.908,30. Wij zijn ontzettend blij met deze fantastische opbrengst!

V.l.n.r. Marco van Oostveen, Frederika en Kees Haalboom, Ronald Moray, Suzan Hosmar en Marlene van den Berg.

Samen zorgen voor afleiding en ontspanning

Om alle activiteiten te organiseren en te zorgen voor een kindvriendelijk verblijf, is veel geld nodig. Want deze kosten vallen niet in een zorgbudget. Ook u kunt ons hierbij helpen! Steun de kinderen in het WKZ.

Word vriend