In spijkerbroek naar gala voor UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis

In spijkerbroek naar gala voor UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis

In uw spijkerbroek naar een gala? Dat kan bij het jaarlijkse Spijkerbroekengala op vrijdag 1 november. Het gala is een gezamenlijk initiatief van een groep ondernemers die zich ieder jaar inzetten voor verschillende goede doelen die hetzelfde streven hebben: ‘het verschil kunnen maken voor een kind.

Goed doel Spijkerbroekengala

Ieder jaar kiest de organisatie van het gala een paar verschillende goede doelen, die allemaal op hun eigen manier iets voor kinderen doen of kinderen centraal stellen. Voor die doelen wordt tijdens het gala geld ingezameld. Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderhuis (WKZ) is één van de goede doelen waarvoor dit jaar geld wordt ingezameld. Daar zijn wij heel dankbaar voor. Wij gebruiken de opbrengst van het gala voor de financiering van de wekelijkse activiteiten voor de kinderen in het WKZ, zowel in het kindertheater als aan bed.

Bijzondere avond

Het wordt een bijzondere avond met entertainment van o.a. Sonny’s Inc. en Jeroen van der Boom. De presentatie is in handen van Nienke van den Berg en oud-burgemeester Hans Martijn Ostendorp is aanwezig om de veiling in goede banen te leiden. Culinair wordt de avond verzorgd door chef-koks Richard Boys en Barry van Gelderen en hun crew.

Wilt u erbij zijn of bijdragen? Dat kan. Kijk voor meer info en tickets.

Promo Spijkerbroekengala 2019