The Dutch4Kids golfdag

The Dutch4Kids golfdag

Dinsdag 31 oktober 2017 staat golfbaan The Dutch net als vorige jaren volledig in het teken van de charitatieve golfdag TheDutch4Kids! The Dutch heeft haar complete accommodatie wederom gratis ter beschikking gesteld aan Stichting TheDutch4Kids om op deze dag zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de beste zorg voor kinderen.

Dutch4Kids en de Vrienden

Vrienden van het Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht, Vrienden van het Sophia in Rotterdam en Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam werken er samen aan om kinderen de beste kwaliteit van zorg te geven. Dankzij geweldige acties als deze kunnen wetenschappelijk onderzoek en projecten die innovatieve zorg mogelijk maken worden gefinancierd.

Geef kracht aan ouders van een te vroeg geboren kindje

De opbrengst van dit golftoernooi zullen wij gebruiken voor het ‘VOICE programma’. Een op de tien baby’s wordt te vroeg (prematuur) geboren. Deze baby’s liggen vaak weken- of maandenlang in het ziekenhuis op de Neonatale Intensive Care Unit (NICU) waar ze intensieve zorg krijgen. Op ouders heeft dit een enorme impact en zij voelen zich vaak onzeker over het geven van zorg en hun rol als ouder in deze situatie. Om ouders in hun rol te stimuleren en te versterken is het ‘VOICE’ programma ontwikkeld, om hen partner in de zorg voor hun kindje te maken.