“Daarom zijn wij bedrijfsvriend”

“Daarom zijn wij bedrijfsvriend”

In het bos met met groot terras aan het water voor koffie, gebak, lunch, thee of diner. Theehuis Rhijnauwen is een fijne plek voor wandelaars, sporters, harde werkers, levensgenieters, jarigen, families en vrienden. Het theehuisteam staat elke dag met veel plezier voor iedereen klaar, het hele jaar door. Door Bedrijfsvriend te zijn van het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht helpt het theehuis belangrijke extra’s mogelijk te maken, waardoor een kind zich gewoon kind voelt in plaats van patiënt. Theehuis gaat ervoor, iedereen blij! 

theehuis rhijnauwen

Met veel liefde bakt Theehuis Rhijnauwen de allerlekkerste pannenkoeken. Zoveel mogelijk biologisch, fairtrade, eerlijk en duurzaam.

Vriend van Wilhelmina Kinderziekenhuis

Theehuis Rhijnauwen steunt het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) in Utrecht als bedrijfsvriend. Edwin Campagne, bedrijfsleider Theehuis Rhijnauwen: “Wij voelen ons betrokken bij de kinderen en families die het WKZ bezoeken en daarom steunen we het WKZ. Onze bijdrage gaat naar een jaarlijks verwenmoment voor de kinderen in het ziekenhuis en naar projecten ter bevordering van onderzoek, vernieuwing en het veraangenamen van het verblijf voor de kinderen.”

Vrienden worden?

Een ziekenhuis is er voor iedereen. Door bedrijfsvriend te worden van Vrienden WKZ, steunt u dus iedereen in de regio. Daar kunt u mee voor de dag komen. Help mee de zorg voor kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis nog beter te maken! Wordt nu onze bedrijfsvriend.