Verbouwing wachtkamer Kameleon van start!

Verbouwing wachtkamer Kameleon van start!

In het ziekenhuis zijn is vaak al niet leuk, en wachten op je afspraak is best spannend. Als je dan moet wachten in een ongezellige en drukke wachtkamer, ga je je daar niet fijner van voelen. Dankzij een aantal mooie donaties kunnen we op de afdeling Kameleon nu gaan zorgen voor een fijnere wachtruimte voor de kinderen van de afdeling dagbehandeling en hun ouders.

 

Iedere dag komen op afdeling Kameleon veel kinderen voor een korte ingreep of behandeling. Vaak moeten zij even wachten voordat ze aan de beurt zijn. Wachten is vervelend; de spanning loopt op en dit geeft onrust. De huidige wachtruimte bij afdeling Kameleon is vaak druk bezet, wat het wachten niet prettiger maakt. De ruimte voldoet niet aan de wensen van de kinderen en hun ouders. Daarom had het personeel een grote wens: een prettige wachtruimte met aparte plekken voor kinderen in een rolstoel of kinderwagen. Een ruimte waar de kinderen wat afleiding kunnen vinden voor ze naar hun ingreep of behandeling moeten.

Bouw mogelijk gemaakt

Dankzij mooie subsidies van Stichting Voorzorg Utrecht en Stichting Elise Mathilde Fonds en de bijdrage van diverse donateurs en actievoerders hebben we nu de zekerheid dat de bouw van de nieuwe wachtkamer mogelijk is. De bouw kan van start! Daarbij zal rekening gehouden worden met de wensen van de kinderen en hun ouders. Een ruimte waar de kinderen fijn kunnen spelen met speeltoestellen, tablets, tafelvoetbal en ander speelgoed, met voldoende zitplekken en een kopje koffie voor alle ouders.

Prettig verblijf in het WKZ

Wilt u ook bijdragen aan een prettig verblijf voor de kinderen die in het WKZ behandeld worden? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie over onze projecten en hoe u kunt bijdragen: vriendenwkz.nl/afleiding