Kracht en vertrouwen dankzij FC Utrecht-ziekenhuispyjama

Kracht en vertrouwen dankzij FC Utrecht-ziekenhuispyjama

Kinderen die zijn opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ), hebben vanaf nu de mogelijkheid daar een FC Utrecht-ziekenhuispyjama te dragen. Het shirt is speciaal gemaakt voor de kleine patiënten en heeft drukknopen aan de zijkant.

 

“Het shirt van FC Utrecht geeft kracht, vertrouwen en een positief gevoel. Precies wat kinderen die in het WKZ worden opgenomen zo goed kunnen gebruiken”, legt Algemeen Directeur Thijs van Es uit. “Wij vinden het een eer als kinderen ook hun wedstrijd spelen in ons tenue.”

Langdurige vriendschap

FC Utrecht en het WKZ hebben een langdurige vriendschapsrelatie. FC Utrecht levert een bijdrage aan het creëren van onvergetelijke momenten voor de kinderen, in en buiten het ziekenhuis, om er zo voor te zorgen dat zij even vergeten dat zij ziek zijn. Zo is er een FC Utrecht-skybox in het ziekenhuis, bezoekt de club het ieder jaar het met haar spelers en organiseert de club jaarlijks een wedstrijdbezoek voor kinderen en personeelsleden van het WKZ.

Speciaal gemaakt

De FC Utrecht-ziekenhuispyjama is ontwikkeld in samenwerking met Sarco. Dat bedrijf is gespecialiseerd in industrieel wasbare professionele kleding. Kinderen in het WKZ krijgen de keuze of zij deze bijzondere pyjama willen dragen.

Dit nieuwsbericht is doorgeplaatst vanaf fcutrecht.nl