Bedankt voor uw steun!

Dankzij uw bijdrage kunnen wij zorgen voor de beste zorg en behandeling in een kindvriendelijke en comfortabele omgeving.

Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis

Wij zijn Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis. Het goede doel voor iedereen die wil bijdragen aan het (kinder)ziekenhuis. Met uw steun als donateur, bedrijf, fonds of stichting zorgen wij voor de beste zorg, behandeling en een kindvriendelijke en comfortabele omgeving. Wij maken het mogelijk rechtstreeks bij te dragen aan projecten en innovatief onderzoek, dat aansluit bij uw wensen. Wij brengen u in direct contact met zorgverleners en onderzoekers en houden u op hoogte van de impact van uw donatie. Zo weet u zeker dat uw donatie terecht komt bij dat ene project óf dat innovatieve onderzoek. Want wij geloven dat als u precies weet waarom u geeft, aan wie u geeft en wat het écht voor de ander betekent, uw gift vele malen waardevoller wordt. Zeker als het bijdraagt aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen.

Structureel steunen

Wilt u ook een vriendschap met ons aangaan? Word donateur van Vrienden UMC Utrecht & WKZ. Samen maken wij het verschil.

Wilt u meer weten?

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Over het UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis

Het UMC Utrecht is een internationaal toonaangevend universitair medisch centrum. Jaarlijks komen bijna 95.000 patiënten naar het UMC Utrecht, worden 7.200 kinderen opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) en worden er 2.700 baby’s geboren. Het UMC Utrecht vindt dat ieder mens de beste zorg verdient, nu en in de toekomst. Wij steunen deze ambitie. Voor patiënten, jong tot oud, zorgverleners en onderzoekers. We willen zoveel mogelijk (onderzoeks)projecten financieren. Zodat we nieuwe behandelingen en innovaties mogelijk maken of het welzijn van de patiënt(jes) bevorderen.