Bedankt voor je donatie!

Dankzij jouw bijdrage kunnen wij zorgen voor de beste zorg en behandeling in een kindvriendelijke en comfortabele omgeving.

Bedankt voor je donatie!

Dankzij jouw bijdrage kunnen wij zorgen voor de beste zorg en behandeling in een kindvriendelijke en comfortabele omgeving.

Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis

Wij zijn Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis. Het goede doel voor iedereen die wil bijdragen aan het (kinder)ziekenhuis. Met jouw steun als donateur, bedrijf, fonds of stichting zorgen wij voor de beste zorg, behandeling en een kindvriendelijke en comfortabele omgeving. Wij maken het mogelijk rechtstreeks bij te dragen aan projecten en innovatief onderzoek, dat aansluit bij jouw wensen. Wij brengen je in direct contact met zorgverleners en onderzoekers en houden je op hoogte van de impact van jouw donatie. Zo weet je zeker dat jouw donatie terecht komt bij dat ene project óf dat innovatieve onderzoek. Want wij geloven dat als je precies weet waarom je geeft, aan wie je geeft en wat het écht voor de ander betekent, jouw gift vele malen waardevoller wordt. Zeker als het bijdraagt aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van mensen.

Structureel steunen

Wil je ook een vriendschap met ons aangaan? Word donateur van Vrienden UMC Utrecht & WKZ. Samen maken wij het verschil.

Wil je meer weten?

Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van medische vooruitgang en voorzieningen voor een kindvriendelijk en comfortabel verblijf.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Over het UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis

Het UMC Utrecht is een internationaal toonaangevend universitair medisch centrum. Jaarlijks komen bijna 95.000 patiënten naar het UMC Utrecht, worden 7.200 kinderen opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) en worden er 2.700 baby’s geboren. Het UMC Utrecht vindt dat ieder mens de beste zorg verdient, nu en in de toekomst. Wij steunen deze ambitie. Voor patiënten, jong tot oud, zorgverleners en onderzoekers. We willen zoveel mogelijk (onderzoeks)projecten financieren. Zodat we nieuwe behandelingen en innovaties mogelijk maken of het welzijn van de patiënt(jes) bevorderen.