Gezocht: Vriend van de vooruitgang!

Heb jij een maatschappelijk hart en wil je echt wat doen voor de samenleving? Vind jij een gezond leven voor jou en je naasten belangrijk? En heb je bovenmatige interesse in innovatie? Dan zijn we op zoek naar jou als nieuwe Vriend!

Als échte Vriend van het UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) steun je niet alleen medische vooruitgang, maar draag je ook bij aan het verbeteren van behandelingen en help je zelfs mee ziektes te voorkomen. In ruil krijg je een vriendschap voor het leven, een uniek kijkje achter de schermen en de eretitel “Vriend van de Vooruitgang”.

We werken heel hard aan de verbetering van onze gezondheidszorg en kunnen altijd hulp gebruiken. In de vorm van een donatie, maar ook op andere manieren. Alle vormen van steun zijn van harte welkom! Want samen maakt het verschil. Lees meer over alle mogelijkheden.

Ben je een bedrijf? Lees dan hieronder verder.

Blijf op de hoogte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van medische vooruitgang.

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Als bedrijf bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid van mensen

Een groot aantal bedrijven is vanaf 2024 en 2025 verplicht te rapporteren over hun ESG-beleid. Veel bedrijven zijn op zoek naar de juiste invulling daarvan en zoeken partners. De SDG’s (Sustainable Development Goals) zijn bouwstenen die bedrijven en organisaties helpen de wereld beter te maken. Want die vooruitgang is essentieel.

UMC Utrecht en Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) staan voor vooruitgang. Van de zorg, door het verbeteren van de gezondheid van mensen en het creëren van de zorg voor morgen. Wij zetten specifiek in op SDG 3 (gezondheid), SDG 5 (gendergelijkheid), SDG 9 (innovatie), SDG 10 (ongelijkheid tegengaan) en SDG17 (partnerschap). Want goede zorg moet voor iedereen toegankelijk zijn.

 

 

Download whitepaper

Wist je dat een samenwerking met Vrienden UMC Utrecht & WKZ jou als bedrijf kan helpen bij jouw ESG-beleid? In deze whitepaper vertellen de Vrienden aan welke SDG’s ze werken met een aantal vooruitstrevende wetenschappelijke onderzoeken en hoe je als organisatie kunt samenwerken in relatie tot je eigen ESG-beleid.

 

Waarde van Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis voor bedrijven

Door in jouw beleid en rapportage aan te haken bij een van onze onderzoeken omarm je een of meer van deze SDG’s. Samen met Vrienden UMC Utrecht & WKZ help je de impact van de SDG’s te versnellen. Je helpt de wereld een betere, gelijkwaardiger en gezondere plek te maken door te investeren in innovatie. Om dit zo concreet mogelijk te maken hebben wij aan een vijftal projecten SDG’s gekoppeld. Welke SDG past in jouw strategie?

Een Vriend van UMC Utrecht & WKZ is een Vriend van de Vooruitgang!