Selectie FC Utrecht bezorgt kinderen WKZ mooie dag

Selectie FC Utrecht bezorgt kinderen WKZ mooie dag

Het is één van de meest dankbare, waardevolle momenten van het jaar: het bezoek van FC Utrecht aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Afgelopen dinsdag was het weer zover. Voor even lieten zij de kinderen in het ziekenhuis vergeten dat ze ziek zijn en staken hen een hart onder de riem.

Skybox

Met de ingebruikname van de skybox in het Wilhelmina Kinderziekenhuis is FC Utrecht er altijd voor de kinderen van het WKZ. De kinderen kunnen er elke dag van het jaar terecht om samen te gamen, te chillen of te genieten van een voetbalwedstrijd van FC Utrecht. Aanvoerder Willem Janssen ging op bezoek bij Wessel, die vier maanden geleden in het WKZ werd opgenomen met een zeldzame huidaandoening. Het bezoek van de aanvoerder in de FC Utrecht Skybox in het ziekenhuis is voor hem een enorme opsteker.

Wedstrijd in het teken van WKZ

Natuurlijk gaat er niks boven het bezoeken van een echte wedstrijd in Stadion Galgenwaard. Daarom zijn op zondag 8 maart zijn de rollen omgedraaid en komen de kinderen van het WKZ op bezoek bij FC Utrecht, dat die dag tegen Sparta Rotterdam speelt. De kinderen worden dan als ware vips ontvangen in Stadion Galgenwaard en zullen de wedstrijd beleven vanaf de mooiste plekken in het stadion!

Wilt u de wedstrijd ook bijwonen? Bestel dan nu voor slechts €7,50 uw tickets via www.fcutrecht.nl/wkz.

Bezoek selectie FC Utrecht aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis